Over ons

Met ruim 20 jaar ervaring in de inkoop en verkoop van personenauto's en lichte bedrijfsauto's binnen grote dealer holdings, ben ik "Johan van der Plaat" in 2017 gestart met Delfland Automotive en Delfland Lease.

Delfland Automotive en Delfland Lease fungeert als intermediair tussen u als klant of wagenparkbeheerder en de Autobedrijven, Importeurs en Leasemaatschappijen. 

De afgelopen jaren is er veel veranderd in de auto branche. Het gebruik van een auto heeft een vlucht genomen t.o.v. het bezit van een auto. Leasing neemt in steeds grotere mate toe, zowel privé als zakelijk.

In de afgelopen jaren werkzaam te zijn geweest als accountmanager fleetsales en leasing heb ik deze verandering in de markt aan den lijve ondervonden. 

De dealer gerelateerde leasemaatschappijen adviseren vanzelfsprekend  hun eigen producten.

Delfland Automotive is merk onafhankelijk en lease maatschappij onafhankelijk en adviseert u echt in wat voor u nodig is. Wij zoeken voor u de beste oplossing tegen de juiste tarieven.

Uw belang is ons belang!!

Delfland Automotive richt zich met name de B2B markt en heeft een groot netwerk voor de inkoop van nieuwe en jong gebruikte auto's tegen scherpe condities. Met de combinatie van Delfland Automotive met Delfland Lease hebben we altijd een passende aanbieding voor u.

 

Naast het leveren van personen en bestelauto's hebben wij tevens volledige fleetoplossingen in huis. Of het nu gaat om leasing, verzekeringen, financiering, rit registratie of autobelettering.

Johan van der Plaat 
Fleetsales en Leasing

Geen Leasemaatschappij in grote dure kantoorpanden en dure accountmanagers,, maar gewoon persoonlijk contact voor nu en voor de toekomst.

Voor u goed te weten met wie u zaken doet,

Uw belang is ons belang!!

Wilt u een scherpe offerte ontvangen bel of mail dan gerust.